Wat betekent MyElexys voor u als klant?

MyElexys is een software tool die u toelaat uw energieverbruik te monitoren op elk ogenblik van de dag.  U beschikt over up-to-date informatie met betrekking tot uw verbruik, facturatie, piekmomenten, dalen in het verbruik. Hebt u meerdere EAN aansluitingen, dan is MyElexys zeker handig voor u.  Want hiermee bewaart u perfect het overzicht.

Uw contactpersoon bij Elexys is nooit ver weg.

Hierna even kort de voordelen van MyElexys voor uw bedrijf.

Mijn contract

Op dit scherm staan al uw aansluitingen verzameld. Door op het contractnummer te klikken opent u het desbetreffende contract. Een handige manier dus om uw contract snel te raadplegen.

Mijn prijs

Onder het tabblad prijs vindt u voor elk van uw aansluitingen de overeengekomen prijs terug. Deze prijs kan u op ieder moment verifiëren met de prijs geafficheerd op uw factuur en zelfs 
vergelijken met de prijzen die onze concurrenten  hanteren. Vraag zeker een voorstel tot verlenging aan bij uw accountmanager. In de dynamische elektriciteitsmarkt betaalt u namelijk nooit twee contracten op rij aan dezelfde prijs

Mijn verbruik

Uw verbruik wordt in duidelijke grafieken of tabellen weergegeven of kan worden geëxporteerd naar Excel.  U kiest zelf het type grafiek en voor welk aansluitingspunt (indien meerdere) u het verbruik wil in kaart brengen.  Ook de periode waarover u een overzicht wil, kan u aanduiden. Naast uw verbruik kan u ook uw maximumvermogen en reactief verbruik opvolgen.

Mijn alarmen

Een ander waardevol en bruikbaar instrument is het instellen van alarmen. Via een alarm krijgt u een melding wanneer een EAN een vooraf bepaalde piek of dal bereikt. Zo kan u meteen ingrijpen indien nodig. En niet langer op het moment dat u uw factuur krijgt, als het al te laat is om in te grijpen.

Mijn facturen

Met dit scherm hebt u een duidelijk overzicht over alle facturen met alle detals: datum, bedrag, openstaande saldo's, etc.
Dit overzicht kan u snel exporteren naar PDF of Excel.

Marktinformatie

Dit scherm laat u toe om op de door u gewenste tijdstippen informatie te krijgen over de evolutie van de markt. Zo blijft u periodiek op de hoogte van de verschillende markten.

Handig hier is het instellen van een onder- en bovengrens van de APX. Dit genereert een email die u ontvangt wanneer de APX index onder of boven de gestelde grenzen gaat. Zo bent u gewaarschuwd wanneer het opportuun is om uw contract te verlengen tegen een gunstige marktprijs.

Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met uw accountmanager!

Start vandaag nog met uw energieplan op maat!

Steeds tot uw dienst, het Elexys advies team.